Daily News Update

Bring Update News Every Day


 

Thuprat 2011 Presidenti

Humor shqip 2013, Thuprrat stupcat 2012 - lo 35 new thuprrat stupcat 2012 - ak 29 new thuprrat stupcat 2012 - tr 59 new thuprrat s. Traditë | orientalizmi shqiptar, Posts about traditë written by admin 500 vjet më parë, kalaja e krujës u pushtua nga turqit, 500 vjet më pas, porta e saj u “pushtua” nga tregtarët vendas.. Qytetërim islam | orientalizmi shqiptar | faqe 3, Posts about qytetërim islam written by admin historia shekullore e xhamive, ku dhe sot falen me mijëra besimtarë. dikur, pa frikë elbasani mund të quhej.

References: