Daily News Update

Bring Update News Every Day


 

Pun Dore Gjempera


Gjempera pun dore - pun dore, Pune dore, tentene, dantel, dantele, punime dore te gjitha keto i gjeni vetem tek ne ;). Gjempera me grep - pun dore, Nje gjemper i punuar me dore dhe i kombinuar nga 3-4 ngjyra shum te pershtatshme me veshje te ndryshme. modeli ne fjale preferohet shume nga moshat me te. Pune dore tentene ,shalla te krahve,bollero jaka per, Sekrete mode - fashion, beauty, hairstyle, mode, pune dore,frizura dhe veshje per femra, lifestyle, nailstyle,kidstyle.

References: