Daily News Update

Bring Update News Every Day


 

Gjempera Qendra Te Punuara Me Grep


Gjempera me grep - pun dore, Punimi me i bukur i peshkirave me grrep esht pikerisht ky. nje model i kombinuar me ngjyre te gjelbert dhe kafe te hapur, i cili duket sh. Pune dore tentene ,shalla te krahve,bollero jaka per, Punime artistike tradicionale, modele për të gjitha femrat qe kanë pasion punën e dorës. modele te ndryshme si bluza, bollero, gjempera, jaka, veshjte te. 2013-02-24 - pun dore, Pune dore, tentene, dantel, dantele, punime dore te gjitha keto i gjeni vetem tek ne ;).

Për miratimin e rregullores së teknikës së sigurimit, Detajet e aktit titulli: për miratimin e rregullores së teknikës së sigurimit për përdorimin civil të lëndëve plasëse në republikën.

References: